Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo δεν εξετάζει προς το παρόν την αύξηση τιμής του Nintendo Switch

*
Φαίνεται πως η Nintendo δεν θα ακολουθήσει τα βήματα της Sony με το PlayStation και τις σκέψεις του Xbox για το μέλλον, αναφέροντας πως η τιμή του Nintendo Switch θα παραμείνει σταθερή. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον σημειώθηκε στα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, όπου και δεν εκτιμάται πως αυτήν την περίοδο θα εξεταστεί καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι άνθρωποι που παρακολούθησαν την παρουσίαση έκαναν σχετική ερώτηση και η απάντηση που δέχτηκαν ήταν «δεν θα κάνουμε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά συνεχίζουμε και παρακολουθούμε την κατάσταση (της παγκόσμιας αγοράς)». Η πρόθεση αυτή έρχεται ως συνέχεια και της δήλωσης του προέδρου της Nintendo πριν από μερικούς μήνες, όπου και είχε αναφερθεί κάτι παρόμοιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*